miercuri, 5 decembrie 2012

Capacitate cazare hoteluri Busteni

Statiunea turistica are o capacitate de cazare care cuprinde unitati de 4 stele, 3 stele si 2 stele. Turistii in cautarea momentelor de relaxare in mijlocul unui cadru montan capabil sa-ti taie respiratia, vor gasi in hotelurile de pe Valea Cerbului si din imprejurimi, confortul necesar unei iesiri in natura, fie in intimitatea familiei, fie in compania prietenilor. Intreaga capacitate cazare hoteluri Busteni este capabila sa ne faca pe toti sa ne simtim excelent, indiferent de compania in care alegem sa vizitam statiunea Busteni.

Hotel Magic Club Busteni, de 4 stele, este situat chiar in centrul statiunii, la doar cateva sute de metri de gara. Acesta este un hotel cu totul nou, construit in anul 2010 si dispune de arhitectura moderna cu panorama de exceptie catre platoul Bucegi. Capacitatea totala a hotelului este de 21 camere, restaurant propriu de 80 locuri, bar, dar si o sala de conferinte ultramoderna, pentru evenimente corporate.

Hotel Alaxandros Busteni, de 3 stele, este situat pe soseaua principala dinspre Bucuresti spre Brasov. Hotelul are un design indraznet, o imbinare de clasic si modern. Capacitatea totala a hotelului este de 49 camere (20 camere duble si 6 apartamente), restaurant propriu cu 140 locuri, crama, bar, discoteca, dar si terenuri de sport dotate cu instalatie nocturna.

Hotel Silva Busteni, de 3 stele, este situat in imediata apropiere a punctului de imbarcare pentru telecabina care urca la cota 2000. Hotelul dispune de o capacitate de cazare de 110 camere duble, 6 camere tip garsoniera si 11 apartamente, 3 sali de conferinta dotate cu echipament tehnic, terenuri de tenis cu nocturna, restaurant, bar, salon de infrumusetare, discoteca.

Hotel Mihail Busteni, de 3 stele, este situat la intrarea in Busteni, in apropierea telecabinei; hotelul este renovat in 2011. Dispune de o capacitate de cazare de 16 camere duble si un apartament pentru 4 persoane. Restaurant in incinta, pentru 55 locuri, terasa, parcare supravegheata.

Hotel Mary Busteni, de 2 stele, situat pe Valea Cerbului; dotat cu 20 camere duble, 3 camere single, 2 garsoniere si 2 apartamente; parcare, restaurant pentru 49 persoane, 2 sali conferinta.
 Hotel Margaritar Busteni, de 2 stele, situat la intrarea in Busteni, ceea ce permite o panorama de exceptie asupra masivului Caraiman. Dsipune de 18 spatii de cazare in 13 camere duble, o camera tripla, 4 apartamente, restaurant propriu, sala de conferinte, bar, biliard, suna, sala de sport, jacuzzi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu